Nem hinnénk, hogy jóval drágábbak lennénk másoknál. Egy- két büfé vagy gyorsétterem biztos kivétel. Fontos megjegyezni azonban néhány dolgot.
-
Nálunk az adagok is nagyobbak mint azokon a helyeken. Értsd ezt mind a pékárura, a feltétekre mind pedig a köretekre.
-
Hamburgereinkbe a húspogácsát magunk készítjük legalább 16 dkg húsból. Ehhez hozzá jönnek még kiválló fűszereink, amelyek sajnos szintén drágítják a már így is igen magas hús árat. Tudjátok ugye, hogy ma 1 kg sertéshús átlagosan 1400 Ft körül mozog? Könnyen kiszámolható, hogy csak a hús nyersen ~250 Ft. Ehhez jönnek még az előállításhoz szükséges energia árak, fűszerek, pékáru, zöldségek, önetetek. Így már nem is olyan drága igaz ha azt nézzük hogy 570 Ft nál kezdődnek hamburgereink.
Most elgondolkoztál, hogy máshol miért olyan olcsó... Igaz?